Aad en Coby Vreugdenhil “over Casa Oasis”

aad_en_coby_vreugdenhil_002
Aad en Coby Vreugdenhil bij hun Bed and Breakfast in Spanje.
Aad Vreugdenhil
Genealogiecode: C X c.1
Door: Aad Vreugdenhil
Bron: Aad Vreugdenhil
Foto: Aad Vreugdenhil

Het leek de redactie leuk om in het kader van ‘Ondernemende Vreugdenhillen’ u voor te stellen aan Aad en Coby Vreugdenhil. Zij hebben een Bed and Breakfast in Spanje en op ons verzoek stuurden zij onderstaande informatie.

Beste Vreugdenhilfamilie,

Casa Oasis.
Een kleine tien jaar geleden zijn we gestopt met ons tuinbouwbedrijf en toen is het idee ontstaan om een B&B op te starten. We zijn gaan rondkijken wat er zoal te koop was. Op een gegeven moment kwam de crisis in Spanje en de huizen werden daar een stuk goedkoper. We zijn toen gericht gaan zoeken in een gebied ten zuiden van Valencia in de hoop daar iets leuks te vinden.

Aad Vreugdenhil
Genealogiecode: C X c.1

Uiteindelijk zijn we uitgekomen in het stadje Ontinyent. Een prachtige omgeving met veel natuurschoon, o.a. ook druiventeelt voor de wijnproductie, en tien autominuten verwijderd van een heel oud dorpje Bocairent genaamd.

Ook de Middellandse Zee ligt niet al te ver weg, dus prima om een dagje aan het strand door te brengen. De B&B die we gekocht hebben was vroeger een oude Finca (boerderijtje) en ligt op een rustig plekje net buiten het stadje.

Aad Vreugdenhil
Genealogiecode: C X c.1

Er staat in de huiskamer zelfs nog een oude steenoven, waar men vroeger brood bakte. In ons huis zijn drie gastenkamers en we hebben tevens een appartement te huur. Dit appartement is tien jaar geleden bijgebouwd.

Er is een prachtige tuin met volop olijfbomen, een heerlijk zwembad met ligstoelen en onder de pergola een loungeruimte om lekker te relaxen. Dit alles is ommuurd en daar omheen een prachtige oprit, tuin, olijfbomen, cactussen, vijgenboom, uitzicht op de bergen en het stadje Ontinyent.

Aad Vreugdenhil
Genealogiecode: C X c.1

 

 

 

Je kunt dan ook wel begrijpen dat we het hier heel fijn hebben en Coby vindt het geweldig om het de gasten naar de zin te maken. Een heerlijk ontbijt ‘s morgens, en eventueel een warme maaltijd ’s avonds: zij doet het met veel liefde. Zorgt voor de juiste (vakantie)sfeer, en maakt de gasten wegwijs in de omgeving, kortom: de mensen lekker verwennen – dat is haar passie.

 

Wij hopen dat jullie een beetje een indruk hebben gekregen van onze B&B. En zijn er soms mensen die het zelf van dichtbij willen zien, dan kan men op de website www.casa-oasis.nl kijken, en met het echte Spanje kennismaken.

Wie weet tot ziens, Hasta luego!

Aad en Coby Vreugdenhil