Arjan Vreugdenhil is financieel adviseur

arjan_vreugdenhil_001Mijn naam is Arjan Vreugdenhil. Ik ben werkzaam bij Fundament als onafhankelijk financieel adviseur. Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat ik bij Fundament ben begonnen en het werk blijft enorm boeien. Naast het enthousiasme van het team zijn met name de relaties en het vak zelf reden dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk fiets. Afgelopen jaren heb ik zó veel mensen gesproken uit Vlaardingen en omstreken, dat Vlaardingen voor mijn gevoel eigenlijk één groot dorp begint te worden. Doordat steeds meer mensen voor financieel advies langs zijn gekomen, komen er ook steeds meer mensen door mond op mond reclame op gesprek. Dat is eigenlijk het leukste en meest waardevolle aan het werk.Momenteel zijn de woningmarkt en aanverwante hypothekenmarkt op zijn zachts gezegd een hot item. Sinds een aantal jaren gelden er veel striktere eisen en voorwaarden omtrent hypotheekadvies. Dit is voor een groot deel een positieve ontwikkeling geweest. De markt is transparant geworden, het opleidingsniveau van de adviseur is gestegen en de klant krijgt een beter passend advies. In de tussentijd is de huizenmarkt aardig op de schop gegaan en komt er elke dag voorpaginanieuws over hoe politici en andere partijen deze markt weer gezond willen maken. Dat tezamen met alle bezuinigingsplannen maakt dat er veel werk weggelegd is voor extra aandacht en advies voor klanten. Je kunt je in deze lastige tijd nu goed onderscheiden door mee te denken met de klant, voor nu maar vooral ook voor de toekomst. De tijd van enkel een lening voor je huis aanvragen is er derhalve (gelukkig) niet meer bij.

Privé woon ik samen met Nadine in het mooie Vlaardingen Ambacht. We zijn gek van reizen en uitjes met vrienden. Daarnaast ben ik een enthousiaste recreatieve sporter. Ik doe aan triathlonsport, waardoor er altijd een gezonde spanning is tussen tijd inplannen voor het zwemmen, fietsen of lopen. Na net de marathon Rotterdam uitgelopen te hebben, ligt mijn doel voor triathlon dit jaar in Gérardmer, Frankrijk. Hier wil ik meedoen aan de halve Triathlon in september; bijna 2 kilometer zwemmen in buitenwater, 90 kilometer bergen beklimmen en de halve marathon als uitsmijter. Gelukkig heb ik nog de gehele zomer om te trainen.