DJ Leon, uw allround deejay voor het complete plaatje

Leon Vreugdenhil
Genealogiecode: K XII p.2
Door: Redactie
Bron: Leon Vreugdenhil
Foto: Leon Vreugdenhil

Organiseert u een feest, partij of evenement? Met veel plezier draait DJ Leon de lekkerste muziek, uit de door u gekozen genres. Leon Vreugdenhil is een echte allrounder. In de eerste plaats als deejay, want hij draait van alles en voelt ondertussen als geen ander aan wat het publiek wil horen. Maar ook voor andere facetten van uw event ‘draait’ hij zijn hand niet om. Licht en geluid, fotografie en video, catering, tentenhuur of zelfs de locatie. DJ Leon kan het complete plaatje verzorgen.

Muziek voor een ieder
Een allround DJ, dat wil zeggen: u vraagt, hij draait. Of u nu Nederlandstalige muziek wenst, Dance, House of liever hits uit de oude doos? Leon kiest zijn muziek aan de hand van uw wensen en die van uw gasten, want dat is een belangrijk ingrediënt voor elk geslaagd feest. Daarnaast voelt Leon perfect aan welke muziek een feest nodig heeft om hem onvergetelijk te maken. Wilt u uw feest of partij iets extra’s geven? Overweeg dan eens om ook een drummer of saxofonist te boeken. In combinatie met de beats van DJ Leon gaat het dak er zeker af.

Binnen- en buitenland
Dat DJ Leon een gepassioneerde deejay in hart en nieren is, bleek al in zijn jonge jaren. Op lagere schoolfeestjes was hij niet achter de knoppen weg te slaan. Ook tijdens zijn jeugd besteedde hij zijn vrije tijd vooral aan het oefenen van zijn deejay skills. Niet onverdienstelijk, want Leon heeft zijn kunsten inmiddels al vaak in binnen- én buitenland in praktijk gebracht.
Zo draaide Leon reeds in populaire feestoorden als Rhodos, Kos en Marmaris, waar hij meermaals achter de draaitafels van bekende clubs stond en is hij in het Westland en omstreken al enige jaren sfeermaker op uiteenlopende evenementen.
Op de jaarlijkse strandopening in Hoek van Holland bijvoorbeeld, waar Leon reeds duizenden bezoekers uit hun dak liet gaan. Maar DJ Leon is ook te boeken voor schoolfeesten, jubilea en verjaardagen, open dagen, schuur- en tentfeesten en natuurlijk bruiloften.

Bruiloft
Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. De muziek is daar een belangrijk onderdeel van. DJ Leon is een all-round deejay met een flinke dosis ervaring op bruiloften en partijen, binnen en buiten het Westland. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat hij uiteenlopende doelgroepen een geweldige avond kan bezorgen. Alle muziekstijlen komen hierbij aan bod. DJ Leon voelt goed aan wat de bruiloft gasten willen horen en anticipeert hierop.