Even voorstellen…Michael Vreugdenhil

Michael Vreugdenhil
Genealogiecode: C X y.3.1
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Michael Vreugdenhil

Met ingang van 6 september 2012 ben ik, Michael Vreugdenhil, in dienst getreden als stagiair bij Looije. Ik wil graag de gelegenheid nemen om mijzelf te introduceren aan de mensen die mij nog niet kennen. In het kort zal ik iets over mijzelf vertellen, hoe ik bij Looije terecht ben gekomen en waar ik mij mee bezig zou houden binnen het bedrijf.

Zoals gezegd, mijn naam is Michael Vreugdenhil, 17 jaar oud en geboren en getogen in De Lier. Voorlopig woon ik nog bij mijn ouders en broertje. Verder heb ik 1 echte hobby en dat is voetbal. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en zit ik soms achter mijn Playstation.

Nadat ik de MAVO had afgerond, ben ik Middelbaar Beroeps Onderwijs Greenport Business & Management gaan doen, waar ik nu in het 2e jaar zit. Het is eigenlijk een tuinderschool, maar ik ben van plan om door te studeren na deze opleiding. Vanaf mijn 13e werk ik in de tomaten als scholier, bij een kwekerij in De Lier. Daar heb ik vorig jaar ook stage gelopen. Maar omdat daar in de winter eigenlijk weinig te doen was, wilde ik toch meer doorgroeien bij een groter bedrijf, waar het hele jaar door gekweekt wordt.

Dat brengt mij direct bij het onderdeel van deze introductie hoe ik bij Looije terecht ben gekomen. Op internet stond dat Looije Aequor-gecertificeerd was. Dat houdt in dat het een erkend leerbedrijf is. Toen heb ik direct een mail gestuurd of er stage mogelijkheden waren. Er werd gereageerd en ik werd uitgenodigd om op gesprek te komen. Tijdens het gesprek kreeg ik een goede indruk van hoe groot het bedrijf eigenlijk is.

Binnen Looije zou ik mij bezighouden met verschillende taken binnen het bedrijf, om zoveel mogelijk te leren van het bedrijf, hoe alle processen lopen. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat ik hier erg veel van opsteek.