Ineke Vreugdenhil zorgt voor nonnen

ineke_vreugdenhil_001

Het is topdrukte bij kledingverhuurbedrijf In de Verkleedkist in Honselersdijk. Van de 5000 beschikbare kostuums zijn er de afgelopen dagen 1500 opgehaald voor carnaval. Het kledingverhuur en organisatiebureau gevestigd in het Westland (Honselersdijk). Zij verhuren al ruim 10 jaar met groot succes kleding in het Westland en ver daarbuiten. Het is daar heel het jaar door feest en niet alleen met carnaval.

Ineke Vreugdenhil bestiert met compagnon Ariette Silvius het populaire bedrijf. Het zijn de drukste dagen van het jaar. Monniken, geesten en nonnen doen het goed, daar is bijna geen kostuum meer voor verkrijgbaar.

Ondanks de economische crisis – of misschien wel juist dankzij – beleeft het bedrijf  “In de Verkleedkist” de drukste carnaval ooit. De twee verdiepingen tellende zaak op het industrieterrein Honsel-Zuid is deze dagen nog open voor de laatste carnavalspakken. Er is gelukkig nog keuze genoeg. Groot geworden in kledingverhuur maar inmiddels hebben zij ook diverse aanverwante artikelen voor thema feesten zoals decoratie, ballonnen etc. Naast het verhuren van kleding en aanverwante artikelen kunt u bij ook terecht voor verschillende koopartikelen.