Jan Vreugdenhil is makelaar & taxateur

Jan Vreugdenhil
Genealogiecode: D XI k.2
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Jan Vreugdenhil

Jan Vreugdenhil is Register Makelaar/Taxateur Onroerende Zaken Woningen en Woon-Winkelpanden en drijvende kracht achter Woonvreugde Makelaars. Geboren en getogen in Hoek van Holland, opgevoed met de Westlandse mentaliteit en opgegroeid met een ondernemers geest. Na vele ervaringen opgedaan te hebben in de regio, en een aantal jaren te hebben gewerkt als zelfstandig makelaar binnen een franchise formule is hij dit succes voort gaan zetten onder eigen naam en label als WOONVREUGDE MAKELAARS

 Lid van VBO makelaar:
De VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 900 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De VBO-makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Kortom bent u op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert? De VBO Makelaar, díe weet waar u zich thuis voelt.

Makelaartskantoor Woonvreugde
Makelaarskantoor Woonvreugde
Jan Vreugdenhil
Genealogiecode: D XI k.2
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Jan Vreugdenhil

SCVM gecertificeerd makelaar:
Het DNV certificatieschema voor SCVM geregistreerde Makelaars/Taxateurs is geaccrediteerd! Accreditatie door de Raad voor Accreditatie is de hoogst mogelijke erkenning die een certificeringsregeling ten deel kan vallen. Voor opname in het register komen uitsluitend makelaars/taxateurs in aanmerking die zijn gecertificeerd op basis van het DNV-schema volgens de ISO 17024 norm. DNV-Gecertificeerde Register Makelaars/Taxateurs zijn verplicht deel te nemen aan een programma van Permanente Educatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat hun kennis altijd up to date is.

Certificatie beoogt immers niet alleen de kwaliteit van het moment te waarborgen, maar ook de kwaliteit op de langere termijn! Door te kiezen voor een SCVM Makelaar kiest u dus voor alom geaccepteerde kwaliteit.