Marion Vreugdenhil geeft medische verzorging in Team Westland

marion_vreugdenhil_001
Marion Vreugdenhil
Genealogiecode: C X ak.1
Door: Redactie
Bron: familiestichting
Foto: Marion Vreugdenhil

Ik ben Marion Vreugdenhil, woon in Maasdijk, 34 jaar oud en getrouwd met Peet. Wij hebben 2 kinderen, een zoon Sem en een dochter Dewi. Ik ga mee met Team Westland naar Frankrijk om het medisch team te versterken. Ik ben al 10 jaar sportmasseur en ik masseer bijna dagelijks mensen en vind dat heel leuk om te doen.

Ik heb al 2 jaar geholpen met de massages voor het goede doel tijdens de spinningmarathon van Team Westland, dus de sfeer al goed geproefd! Het wordt mijn eerste keer naar Frankrijk en ik vind dat ook best spannend!  Maar ik weet wel dat het een hele bijzondere ervaring zal gaan worden. Nou, ik heb er erg veel zin in !

Team Westland goes Alpe d’HuZes again
In één dag 6 keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen… Onmogelijk? Dat woord komt niet voor in het woordenboek van de renners van Team Westland! Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ zullen renners van Team Westland de strijd aangaan met de berg. In 2012 wil Team Westland het nog beter gaan doen dan in voorgaande jaren. Alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Alpe d’HuZes!

Deze stichting is opgericht om de onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht. Kracht voor de patiënten en hun naasten. Door de grenzen op te zoeken en een bijzondere prestatie neer te zetten vragen we aandacht, steun en vooral veel geld voor onderzoek.

Helaas kent bijna iedereen wel een naaste die met kanker is geconfronteerd, voor hen gaan wij deze uitdaging aan!