Paulien Vreugdenhil bouwt een nieuw theater in Nijkerk

Paulien Vreugdenhil
Genealogiecode: K XI at.5
Bron: streams.city
Door: streams.city
Foto: streams.city

In coronatijd was Paulien Vreugdenhil (Streams) druk bezig met het bouwen van een nieuw theater en ontmoetingsplek in Nijkerk. Ze hoopt dat Nijkerk een plek is waar we elkaar opzoeken en stelt de vraag: hoe houden we elkaar in liefde vast, ook als we het soms oneens zijn met elkaar?

Mijn naam is Paulien Vreugdenhil en ik ben gelukkig getrouwd met Jan. Samen hebben we vier kinderen waar we van genieten! Ik hou van inspirerende gesprekken, diepgang, maar ook om het leven te vieren en te lachen. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij ontwikkelingsprocessen en van betekenis te kunnen zijn. Ik vind het heerlijk om iets of iemand op zijn plek te zien komen en ik geloof dat je samen sterker staat. We hebben elkaar nodig en samen kun je het nieuwe vormgeven en het oude eren. Hieruit is onder andere Streams ontstaan. Na de aankoop van de woningen in de Kloosterstraat leidde God mij al snel naar de Tweede Pastorie. Een uniek huis met een bijzondere geschiedenis. Een huis van gebed dat een basis is voor ons als Streams maar ook voor mij persoonlijk. Een plek waar God centraal staat. Gebed is waar ik in geloof en waar alles kan samenkomen zoals Hij het bedoeld heeft! Op deze manier verlang ik ernaar om plekken te creëren waar vrijheid en tegelijkertijd verbinding is. Waar “bekend” en “onbekend” samen op ontdekkingsreis gaan. Dat vind ik belangrijk, nieuwe initiatieven mogen onderscheiden van dozen en dozen. Mijn Bron is die van liefde, vreugde en vrede. Nieuwe ruimte, herstel, genezing en het oordeel geveld. Want dat is wat Jezus brengt!

Streams Breede Beek theater & restaurant in de Kloosterstraat is een ontmoetingsplek waar we betekenisvolle evenementen aanbieden. Er is ruimte voor het ontdekken en ontwikkelen van talenten en gaven. We bieden een actief theater en restaurant waar we samen meemaken, proeven en waar we het leven vieren.Breede Beek biedt ruimte voor creatief contact. Dit is mogelijk door taal (gesproken of geschreven), uiten in gebaren, in ruimtelijke vormen, in beelden op papier/canvas, zang, muziek, een houding, dans, kleding, je uiterlijk, een gelaatsuitdrukking, eten, vieren en digitale media.
Het aanbod is universeel, multicultureel en gericht op jong en oud. Het platform wil opbouwende landelijke, regionale en plaatselijke initiatieven faciliteren.