René Vreugdenhil is mileuadviseur

René Vreugdenhil
Genealogiecode: O XI b.3
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: René Vreugdenhil

Mijn naam is René Vreugdenhil, 44 jaar oud / jong (ik zou zeggen, kies maar uit), senior adviseur en sinds eind 1998 werkzaam bij Geofox-Lexmond. Ik ben begonnen als vestigingsleider en na 3 jaar doorgegroeid naar senior adviseur. Ik mag me nu door het hele land bemoeien met lastige ontwikkelingsvraagstukken in het algemeen en bodemproblematiek in het bijzonder, waarbij ik voor de uitvoering van allerlei onderdelen heel graag terugval en vertrouw op onze medewerkers.

Geofox-Lexmond is voor mij een zeer bewuste keuze geweest na mijn eerste kleine 10 jaar bij een aanzienlijk groter bureau. Ik had voor die overstap meerdere redenen (hoe is het bij een ander, nieuwe uitdaging…), maar als meest belangrijke reden stond en staat nog steeds dat iedereen binnen Geofox-Lexmond een persoon is, een herkenbaar en onmisbaar deel van het geheel en geen anoniem nummer.

Geofox-Lexmond is een landelijk opererende milieuadviesorganisatie, met drie vestigingen in de Randstad, Twente en Brabant. Met de specialisaties op het vlak van bodem, water, milieu en ruimtelijke ordening voorzien zij hun klanten in kundig advies. In 2002 is het bedrijf ontstaan uit de twee milieuadviesbureaus Geofox en Lexmond milieu-adviezen. Teammanager Nienke Erisman werkte voor de fusie al bij de organisatie en weet als geen ander welke ontwikkelingen er hebben gespeeld. “We zijn een jong bedrijf in ons doen en laten, maar wel met een scherp oog voor expertise en kunde. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze gezamenlijke ervaring van ruim 40 jaar maakt ons sterk’’.