Sandra Vreugdenhil ”Goed onderwijs is de basis”

Sandra Vreugdenhil
Genealogiecode: K XII am.1
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Sandra Vreugdenhil

Een veilig Maassluis met meer blauw op straat
Veiligheid staat centraal bij de VVD. Maassluis is van de inwoners en niet van criminelen. De politie moet daarom goed zichtbaar zijn en de wijkagent de verbinding met de inwoners. Initiatieven zoals buurtwachten moeten gestimuleerd worden. Cameratoezicht ben ik een voorstander van. Vernielingen en geweld moet met een “lik op stuk” beleid worden aangepakt.

Lage gemeentelijke belastingen
Maassluis heeft gelukkig op tijd de financiën op orde gekregen, daar waar andere gemeenten daar nog aan moeten beginnen. Het is belangrijk dit op orde te houden en te verstevigen, zodat we de lokale belastingen zo laag mogelijk kunnen houden. Daar zet ik mij graag voor in.

Goed onderwijs en vrije schoolkeuze
Goed en passend onderwijs is de basis voor kinderen/jongeren om zich te kunnen ontplooien en zelfstandig een toekomst op te bouwen. Maassluis heeft reeds goede stappen gezet in o.a. het openen van het eerste Integrale Kind Centra. Door continu het onderwijs in Maassluis te blijven stimuleren kunnen we kwalitatief en goed passend onderwijs bieden. Dat is immers de basis.

Sandra Vreugdenhil:
Graag wil ik mij hierbij aan u voorstellen. Mijn naam is Sandra Vreugdenhil. Ik ben gescheiden van Roelant Mulder en wij hebben samen een prachtige zoon Thomas.

Als geboren en getogen Maassluise woon ik alweer bijna 42 jaar in Maassluis. En ik kan zeggen met heel veel plezier. Maassluis zit in mijn bloed. Ik kan me ook geen andere woonplaats dan Maassluis voorstellen. Ik ben geboren in de Frederik Hendrikstraat in Oost. Nadat de Steendijkpolder gebouwd was, ben ik met mijn ouders en jongere zus naar Maassluis West verhuisd. Toen ik zelfstandig ging wonen werd het de Vogelwijk en daar woon ik nu 20 jaar volledig naar mijn zin.

Na de Egmond Mavo heb ik een secretariële opleiding gevolgd via het KMBO. Hierna ben ik aan het werk gegaan en heb lang bij een gevolgmachtigd assurantiekantoor is het Westland gewerkt. Daarna heb ik 3 jaar bij het Algemeen Secretariaat, het partijbureau van de VVD gewerkt als Office Manager. Een veelzijdige baan waarin je de partij en de Haagse politiek van heel dichtbij meemaakt.