Sharon Vreugdenhil is oprichtster van Hot Yoga Studio Gooi

Sharon Beekman-Vreugdenhil
Genealogiecode: E X g.3
Door: Sharon Vreugdenhil
Bron: Sharon Vreugdenhil
Foto: Sharon Vreugdenhil
Sharon Beekman-Vreugdenhil
Genealogiecode: E X g.3
Door: Sharon Vreugdenhil
Bron: Sharon Vreugdenhil
Foto: Sharon Vreugdenhil

Sharon Vreugdenhil is oprichtster van Hot Yoga Studio Gooi en is op 12 november 2012 begonnen met het geven van Hot Yoga. Na jaren te hebben gewerkt in commerciële functies voor glossy magazines was het tijd om het roer om te gooien.

Een aantal jaar geleden werd Sharon door haar broer meegenomen naar haar eerste hot yoga (Bikram) les in Amsterdam. Aan het einde van de les was ze niet alleen bezweet, uitgeput en een ervaring rijker, maar wist direct dat dit de wending was die ze aan haar leven wilde geven: zelf hot yoga teacher worden en de bijzondere positieve effecten van hot yoga met zoveel mogelijk mensen delen!

Sharon volgde haar hart en rondde eind oktober 2012 haar opleiding tot gecertificeerd hot yoga docent af bij Absolute Yoga in Koh Samui, Thailand. In april 2013 deed ze mee met de Dutch Yoga Asana Competitie van de Bishnu Ghosh Cup. Naast verschillende workshops bij o.a. Dev Kapil, David Swenson en Abria Joseph, blijft Sharon zich continu verdiepen in verschillende stijlen van yoga. Ze voelt een grote passie voor het geven van de Hot Yoga lessen en raakt geïnspireerd door haar leerlingen en wat yoga in het algemeen voor mensen doet. Naast het fysieke deel helpt yoga mensen bewust te worden van hun lichaam en leren ze een verbinding te maken tussen lichaam en geest.