Vreugdenhil supermarkt is al jaren een begrip op Curacao

 

vreugdenhil_supermarkt_curacao_001
Mariela Vreugdenhil heeft supermarkt Vreugdenhil te Curaçao.
Genealogiecode: D X w.2
Door: Dick Drayer
Bron: Curacao.nu
Foto: Eigen Archief

Vreugdenhil supermarkt is al jaren een begrip op Curaçao als supermarkt. Vreugdenhil supermarkt is dagelijks voorzien van verse producten zoals verse melk, yoghurt, kaas, brood en gebak. Vreugdenhil heeft een groot aanbod van zowel Europese als Amerikaanse produkten. De Nederlandse ‘SPAR’ is het Europees huismerk van Vreugdenhil, terwijl ‘HYTOP’ het Amerikaans huismerk is.

Vreugdenhil supermarkt heeft een eigen bakker in huis, dus van vers brood en gebak. Verder heeft de supermarkt een ambachtelijke slagerij voorzien van producten van de hoogste kwaliteit. De supermarkt heeft tevens een eigen gesorteerde cosmetica afdeling. Bij de cosmetica afdeling kunt u alles vinden van tandpasta tot parfum. Ook voor boeken en tijdschriften kunt u bij Vreugdenhil terecht. Overigens heeft vreugdenhil een uitgebreide Cafetaria in huis met snacks en complete maaltijden. Koffie en thee is gratis bij Vreugdenhil supermarkt.

Vreugdenhil supermarkt heeft een gratis shuttlebusservice van en naar alle resorts op Jan Thiel en Zeeaquarium alsook de Marina’s. Bent u op het mooie Bonaire ga dan even langs en geniet van een kopje koffie en de mooie supermarkt.

openingstijden Vreugdenhil supermarkt:

Maandag-Zaterdag 08:00-20:00
Zondag 08:00-13:00

Adres Vreugdenhil Supermarkt: Schubappelweg z/n (Zijweg Caracasbaaiweg) Curaçao