Yvon Vreugdenhil heeft er zin in !

Yvon van de Wetering-Vreugdenhil
Genealogiecode: C XI k.2
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Yvon van de Wetering-Vreugdenhil

Mijn naam is Yvon Vreugdenhil, in 2013 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Haagse Hogeschool voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. In juli 2009 heb ik mijn MBO diploma Sport en Bewegen behaald in Delft. Mijn specialisaties daarin zijn: Sport- en Bewegings consulent, Muziek en Bewegen A & B, Fitnesstrainer A & B. Om op de hoogte te blijven van de laatst ontwikkelingen op mijn vakgebied volg ik regelmatig trainingen, cursussen en bezoek ik symposia:

BHV + AED (2014)
Een cursus motiverende gespreksvoering (2014)
Workshop: ‘Op weg naar een gezonder gewicht en het behoud daarvan: het koolhydraatarme, eiwitrijke dieet in de behandeling van patiënten met ernstig overgewicht en/of diabetes type 2’ (2014)
Een module over PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) (2013)
Personal Trainer (2012)
Momenteel ben ik bezig met een HBO module klinische psychologie 1 en 2. Deze module volg ik om naast voeding en beweging meer inzicht te krijgen in het derde aspect binnen leefstijl, psychologie.

Vanaf 2012 ben ik tevens actief als docente voedingsleer binnen de opleiding ROC Mondriaan Lifestylecoach in Delft. Hierbij verzorg ik diverse lessen over voeding en leefstijl. Ook ben ik ruim zeven jaar werkzaam bij The Fitness Experience. Hier verzorg ik als master trainer verschillende groepslessen zoals onder andere Power pump en Zumba. Lees je regelmatig Het Hele Westland? Dan tref je één keer per maand op de ‘Feeling Good’ pagina een gezondheidscolumn welke ik verzorg. Reacties of ideeënn zijn welkom.

Als spontaan en sociaal persoon vind ik het leuk om te koken (nieuwe recepten uit te proberen), op stap te gaan en te sporten. Het feit dat ik mijn passie op Westland-Gezond kan richten, werpt zijn vruchten af. Ik heb het naar mijn zin, de resultaten zijn positief en de klanten tevreden. Mag ik jou binnenkort begeleiden naar een gezonde leefstijl welke bij jou past? Ik heb er zin in!