C. Vreugdenhil is de specialist in transport

c_vreugdenhil_transport_003
Cees Vreugdenhil (N X ar)
Bron: C.Vreugdenhil
Door: C.Vreugdenhil
Foto: C.Vreugdenhil

C. Vreugdenhil Internationaal Transport B.V. is de specialist in groupage en geconditioneerd transport naar Frankrijk en Zweden. Ons bedrijf is een van de grootste Nederlandse transporteurs met als bestemming “Rungis” de groothandelsmarkt van Parijs.

Vanaf onze vestiging op Transportcentrum “Coldenhove” te Maasdijk (Z.H.) werken wij met een zeer betrokken en ervaren team aan de planning van de dagelijkse vervoersstromen van uw producten. Bovendien beschikken wij op onze vestiging over ruime op- en overslagfaciliteiten voor bederfelijke producten, incl. koelcellen.
Naast geconditioneerd transport hebben wij ruime ervaring in het vervoeren van andere producten, van luchtvrachtcontainers tot en met stukgoederen.

Dagelijks vertrekken er een 50-tal vrachtauto’s die voldoen aan de hoogste milieunormen naar Zweden, Parijs en overige bestemmingen in Frankrijk. Elke bestemming langs deze routes kunnen wij opnemen in ons schema.
“Stipt op tijd en met zorg voor uw product” zijn de waarden die bij C. Vreugdenhil Internationaal Transport B.V. hoog in het vaandel staan.

Ook voor het huren van koeltrailers kunt u bij ons terecht.
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met:
Dhr. M. Vreugdenhil
Tel: +31 (0)174 525870

[youlist vid=”bsItMT6YjRU”]