Fiep Vreugdenhil-Steeneveld heeft een schoonheidssalon in Zoetermeer

Fieb Vreugdenhil-Steeneveld heeft een schoonheidssalon in Zoetermeer
Genealogiecode: O X y
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Fieb Vreugdenhil-Steeneveld
Fieb Vreugdenhil-Steeneveld
Genealogiecode: O X y
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Fieb Vreugdenhil-Steeneveld

Sinds 1992 ben ik gediplomeerd schoonheids specialiste en visagiste in mijn schoonheidssalon te Zoetermeer. Met ruim 20 jaar ervaring ben ik uitgegroeid tot een vakvrouw op het gebied van huidverbetering. De opleiding voor schoonheids specialiste volgde ik in 1990 in Den Haag. Vervolgens heb ik in 1992 de opleiding Visagie bij Mieke Petiet in Amsterdam gedaan. Door regelmatige bijscholing blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen op mijn vakgebied. Mijn specialisme ligt op het gebied van huidverbetering.

Ik werk met hoogwaardige producten zoals Deynique, hannah en dr. Chr. Schrammek waarmee ik aantoonbaar goede resultaten bereik. De leveranciers van deze producten zijn betrouwbaar, resultaatgericht, gaan zorgvuldig om met het milieu en werken dierproefvrij.

Naast deze hoogwaardige producten maak ik gebruik van bijzondere technieken, bijvoorbeeld bindweefselmassage. Ik werk met geavanceerde apparatuur zoals Ultra geluid en Omnilux (lichttherapie).

Voordat ik u als klant ga behandelen stel ik aan de hand van een huidanalyse een behandelplan op. Het beste resultaat wordt bereikt door een combinatie van schoonheidsbehandelingen en het gebruik van de op uw huid afgestemde schoonheidsproducten. Naast de schoonheidsbehandelingen kan ik u adviseren over het gebruik van vitaminepreparaten (Plantina), die de huid van binnenuit verbeteren.

Met mijn uitgebreide kleurenkennis kan ik u vakkundig adviseren en opmaken, zowel voor iedere dag als voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld bruidsmake up. Hiervoor volgde ik de kleurenanalyse opleiding bij Harmony Colors.

Bij Soare in Voorburg heb ik de opleiding bewustzijnstraining en innerlijk energiemanagement gevolgd. Eerst voor mijzelf maar al gauw voelde ik dat ik dit goed kon gebruiken voor mijn klanten. Aansluitend volgde ik de Healing opleiding van 9 maanden en daarna de Reading opleiding van 1,5 jaar. Een intensieve opleiding waarin ik veel heb geleerd over wat energie met je doet, je duidelijkheid krijgt over patronen die je gebruikt en deze soms zelf kan doorbreken.