Marieke Vreugdenhil coach bij “Iris coaching en training”

Marieke Vreugdenhil
Genealogiecode: O XI j.2
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Marieke Vreugdenhil

Maak kennis met Marieke Vreugdenhil
Dochter, zus, moeder, vriendin, collega. Ik ben Marieke Vreugdenhil, 44 jaar en moeder van 2 prachtige dochters. Esther van 14 en Susanne van 12. Verbinding is een belangrijk thema in mijn leven. Verbinding met mijn roots, verbinding met mijzelf, met mijn omgeving, verbinding met mijn verlangen, mijn ambitie, al bijna zestien jaar verbind ik mij in mijn werk met mensen en met wat hen bindt en drijft. De afgelopen zestien jaar heb ik dat op veel verschillende manier gedaan. Zo ben ik actief in de zakelijke dienstverlening en arbeidsbemiddeling waar  ik mensen en organisaties aan elkaar verbind. Zowel in leidinggevende als ook in commerciële functies heb ik ruime ervaring opgedaan en in veel bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. In mijn praktijk voor coaching en training begeleid ik mensen die op zoek zijn naar verbinding. Verbinding tussen hoofd en hart. Verbinding tussen mens en organisatie. Verbinding met jouw verlangen, jouw ambitie, jouw.

Hoe is dit ontstaan? Een jaar of tien geleden ontstond de behoefte om meer invulling te geven aan een aantal thema’s in mijn leven: balans tussen werk en privé, is de baan waarin ik zit nog wel mijn baan?, balans in ‘verleden-heden-toekomst’, hoe om te gaan met de ervaringen die mijn leven gevormd hebben en die mij soms nog zo dwars kunnen zitten. Èn ook de vraag: wat wil ik nu echt met mijn leven doen?! Waar verbind ik mij ten diepste mee?

Met al deze vragen ben ik op verschillende manieren bezig geweest. En ik ontdekte en leerde veel. Zoals de ontdekking waar mijn grenzen liggen, zodat ik invulling kan geven aan de ‘balansvragen’ in mijn leven. De ontdekking hoe om te gaan met de dingen in mijn leven die zoveel impact hebben. Ik kreeg zicht op mijn kwaliteiten en leerde hoe deze in te zetten en hoe daar ook daadwerkelijk resultaat van te zien. Ik leerde omgaan met mijn belemmerende overtuigingen.

Ik leerde … zoveel …
En ik werd enthousiast! Enthousiast omdat ik, natuurlijk met vallen en opstaan, verder ben gekomen. En ook enthousiast omdat ik kwaliteiten ontdekte om op dit terrein ook met anderen aan de slag te gaan. Er ontstond een innerlijke drive … een missie. Heel hoogdravend zou ik kunnen zeggen: to make this world a better place … En eigenlijk begint dat gewoon in het klein: bij jou en bij mij.

 • Kwaliteit dienstverlening

  Kwaliteit leveren is essentieel!
  Als coach ben ik aangesloten bij het NTI-NLP Gilde:

  • Om op de hoogte te blijven van de nieuwe dingen in mijn vak.
  • Om zelf in ontwikkeling te blijven.
  • Om inspiratie op te doen.
  • Om vakgenoten te ontmoeten met een missie.

  Ik onderschrijf met mijn lidmaatschap de Etische Code en de bijbehorende Geschillenregeling.