Marloes Vreugdenhil is pedagoge van stichting “Observatie Groep de Zee”

Marloes Vreugdenhil ontvangt de cheque van Adelborst Myrthe Immink.
Genealogiecode: E X f.1.1
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Marloes Vreugdenhil

Opbrengst kerstveiling voor dankbare stichting
De helft van de opbrengst van de traditionele kerstveiling werd donderdag overhandigd aan één van de twee goede doelen. Marloes Vreugdenhil, pedagoge van stichting “Observatie Groep de Zee”, nam het bedrag van 3190 euro dankbaar in ontvangst uit handen van adelborst Myrthe Immink.

Traditioneel wordt er tijdens de kerstviering op het KIM een kerstveiling gehouden voor twee goede doelen. De kerstveiling van december 2012 stond in het teken van stichting “Voor Altijd Anders” en stichting “Observatie Groep de Zee”.

Observatiegroep De Zee in Den Helder/Texel bestaat voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, bij wie sprake is van een opvallende ontwikkeling. De kinderen worden gedurende ongeveer drie maanden geobserveerd en gevolgd, zodat een goed beeld van hun ontwikkeling ontstaat. Zij hebben als doel deze kinderen een goede start in het leven te bieden. De observatiegroep besteedt het geld aan de aanschaf voor IPADs om het spelenderwijs leren mogelijk te maken.

Overleden kind
Stichting “Voor Altijd Anders” stelt zich ten doel ouders van een overleden kind te helpen het verlies te integreren in hun huidige leven in het besef dat hun overleden kind altijd, in welke vorm dan ook, daarvan deel uitmaakt. Helaas kon deze stichting niet aanwezig zijn bij de overhandiging. Zij krijgen hetzelfde bedrag van 3190 euro overgemaakt.