Niels Vreugdenhil vertrekt bij Bake Five

niels_vreugdenhil_004Na een dienstverband van ruim twaalf jaar vertrekt Niels Vreugdenhil per 1 september 2014 als directielid van Bake Five. Vreugdenhil zet zijn carrière voort bij Boboli Benelux.

 

Begin dit jaar nam Niels Vreugdenhil (r) namens Bake Five nog de Industributietrofee in ontvangst, in de categorie afg &; brood. Niels Vreugdenhil
Genealogiecode: N XI h. 5
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Niels Vreugdenhil

Dat laat het samenwerkingsverband van industriële bakkerijen weten. Bake Five bedankt Vreugdenhil voor zijn jarenlange inzet en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.

Arie Bertram
Vreugdenhil startte zijn loopbaan medio 1995 bij Bakkerij Arie Bertram te Amsterdam. In deze snel groeiende bakkerij zette hij het bedrijfsbureau op en werd er later bedrijfsleider. Tijdens zijn werkzame periode bij Bakkerij Arie Bertram maakte Vreugdenhil diverse belangrijke ontwikkelingen in het bestaan van dit bedrijf van nabij mee, zoals de oprichting van Bake Five, de fusie met de Bakker Bart Food Group, de overname van de club door Kamps AG, de integratie binnen Quality Bakers en de sluiting van de bakkerij.

Overstap
Eind 2001, na de sluiting van de bakkerij, maakte Vreugdenhil de overstap naar Bake Five. Het samenwerkingsverband van een 14-tal zelfstandige industriële bakkerijen in Nederland. Bake Five is in volume de tweede industriële bakkerijorganisatie in Nederland. Zijn eerste functie bij Bake Five was Manager Operations (inkoop, kwaliteit en logistiek). Daarna werd hij benoemd tot Operationeel Directeur en vormde Vreugdenhil samen met Theo de Graaf de directie van Bake Five. Met ingang van 1 januari 2013 startte hij in de functie van Algemeen Directeur Bake Five.\

Het bestuur van Bake Five is blij met de inzet van Vreugdenhil voor het concern in de afgelopen jaren en wenst hem succes bij Boboli Benelux in Bunschoten. Boboli richt op de productie en verkoop van een breed assortiment Italiaanse brood specialiteiten. In 1998 werd het eerste Boboli pizzabrood gebakken in Bunschoten. Op dit moment werken meer dan 30 mensen in de flexibele bakkerij en wordt geleverd aan grote spelers in heel Europa. De bakkerij voorziet de retail- en horecasector van gemaksproducten.