Ronald Vreugdenhil Pöppelmann TEKU® vertegenwoordiger

Ronald Vreugdenhil
Ronald Vreugdenhil

Ronald Vreugdenhil sluit zich aan bij Pöppelmann TEKU® in Nederland.
Van nu af aan zal de tuinbouw deskundige Ronald Vreugdenhil de Pöppelmann TEKU® team in Nederland ondersteunen. Hij is verantwoordelijk voor Noord-en Zuid-Holland.

Ronald Vreugdenhil is een gepassioneerd kweker en dankzij zijn professionele carrière is hij ook een uitgesproken expert in de tuinbouw. Hij is dus niet alleen vertrouwd met de noden en wensen van telers, maar ook weet hij uit eigen ervaring wat de klanten verwachten van de TEKU® producten. Dit zijn de beste voorwaarden om actief te helpen met name in belangrijke onderwerpen zoals plantenteelt en succesvolle marketing, bijvoorbeeld met behulp van gedrukte teelt potten en bijbehorende marketing trays. Ronald kan hierdoor nog beter adviseren.

Pöppelmann TEKU® vertegenwoordiger in Noord- en Zuid-Holland.
Ooit begonnen als een groenteteler, 10 jaar geleden Ronald besloot Ronald om te beginnen met zijn eigen sierplanten. Jarenlang heeft hij met succes TEKU® producten gebruikt in zijn eigen bedrijf in het Westland. Vandaag de dag, kan hij deze kennis doorgeven aan de klanten, maar ook gebruiken voor de verdere ontwikkeling van onze producten. Ronald woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in de gemeente Westland.

Hoe kom je eigenlijk bij Pöppelmann TEKU®?
Als kweker, heb ik vele jaren met succes gewerkt met Pöppelmann TEKU® producten. Vanaf het begin werd ik onder de indruk van de uitzonderlijke kwaliteit van het product. Toen ik op een vacature stuitte heb ik niet lang hierover nagedacht en gesolliciteerd.

Wat valt je het meest op over Pöppelmann TEKU®?
Er zijn veel dingen: natuurlijk, als kweker Ik hou vooral het innovatieve product oplossingen en uitgebreide assortiment. Maar ik ben ook onder de indruk van de manier waarop het bedrijf opereert en de coöperatieve relatie met klanten. We hebben ook hetzelfde begrip van de dienst, het vermogen om te leveren en betrouwbaarheid.

Welke verwachtingen heb je van je nieuwe baan?
Ik kijk ernaar uit om deel gaan uitmaken van de Pöppelmann TEKU® team en mee te helpen het bedrijf te laten groeien.

Waar bent u het meest naar op zoek?
Om andere telers over Pöppelmann TEKU® producten te inspireren en om hen te helpen elke dag met een beetje meer succes.