The Bachelor Lars Vreugdenhil onrustig

lars_vreugdenhil_007
Lars Vreugdenhil
Genealogiecode: E X g.4
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Lars Vreugdenhil

’De Bachelor’ is lang niet zo’n vrijbuiter als hij lijkt. Lars Vreugdenhil, die in het tv-programma met verschillende vrouwen intieme momenten beleeft: „Vanaf mijn 27e weet ik dat ik kinderen wil. Ik ben traditioneel, wil dan ook trouwen. Het is mijn grootste nachtmerrie om na vijf jaar en een of twee kinderen te scheiden. Daarom wil ik goed en bewust met relaties omgaan.”

Lars is met drie laatste dames van zijn keuze, Laila, Mariëlla en Karin, naar Doebai gegaan. „Daar zijn de voorlaatste én de laatste rozenceremonie. Ik stond te trillen op mijn benen. Als bijvoorbeeld de jury van X Factor zegt: het is zo moeilijk iemand weg te sturen, dan denk je ’ja ja’. Maar het is met mij nu ook zo. En dan is het ook nog eens persoonlijk”,

De overgebleven vrouwen hebben bekend verliefd te zijn op Lars. „Ik heb ook voor allemaal gevoelens. Het is onrustig. Wat je normaal gesproken met een vrouw in een aantal maanden doet, gebeurt nu met meerdere vrouwen in een aantal dagen. De ene dag heb je een date, heftig, emotioneel, romantisch. Dan ben ik ’s avonds echt moe. De volgende dag moet ik klaar zijn voor de volgende.”

Met twinkelende ogen praat hij over zijn drie potentiële geliefdes: „Laila kwam meteen al oogverblindend mooi binnen, met Karin had ik direct een klik. Mariëlla viel me niet op in het begin. Daarna sprong ze er in één keer uit, met een mooie rode jurk aan. Ik dacht dat ik gek werd…”

Maar voor wie gaat Lars vallen? Hij lacht: „Tja, dat ga ik natuurlijk niet verklappen. Van een boek lees je ook niet meteen het einde. Het zou heel erg fijn zijn hier een geliefde aan over te houden. Ik heb het vaker gezegd, dat is hét verhaal voor op je huwelijk.”