Cor Vreugdenhil zit vol humor

Cor Vreugdenhil
Genealogiecode: K XII a
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Cor Vreugdenhil

Cor Vreugdenhil werkt bij Inzicht. Een bureau met ambitie. Zij hebben een duidelijke visie op het belang van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van mensen in relaties en organisaties. Zij hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, begeleiden en trainen van mensen op het vlak van persoonlijk leiderschap en communicatie. Zij zijn van mening dat zowel zakelijke als persoonlijke groei en succes begint bij persoonlijk leiderschap. Want wie zichzelf kent, kent iedereen!

De ontwikkeling van INZICHT heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Vóór de oprichting van het bureau hebben de medewerkers jarenlang diverse trainingen, cursussen en workshops gevolgd bij grote en kleine, onbekende en gerenommeerde bureaus.

Cor is een autoriteit op het gebied van systemische gezinstherapie, groepspsychotherapie en teamintervisies. Met een bagage van jarenlange ervaring als gezins- en BIG geregistreerd psychotherapeut bij de Bavo, het Riagg en het MolenMann Mental Health, houdt hij zich momenteel bezig met het geven van supervisie aan professionals in het vakgebied, individuele en gezinstherapie en consulten. Daarnaast geeft hij workshops en lezingen in zowel binnen- en buitenland met als thema’s zijn specialisaties; ‘Dood, rouw en verlies’, ‘De persoonlijke bagage van een therapeut als onderdeel van de professionele relatie’ en ‘Systemisch werken binnen gezinnen en organisaties’.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door de verbinding die hij weet te maken met een individu, professional, team of een gezin en diens context. De humor waarmee hij de kern van een patroon, gedrag, emoties of beleving zichtbaar kan maken vanuit een systemische benadering, is een van zijn kwaliteiten. De personen met wie hij werkt weet hij te ‘raken’ in positieve zin waardoor diens wilskracht wordt geprikkeld om eigen bronnen te leren gebruiken om zich verder te ontwikkelen. Verbinding, vertrouwen, ervaren en cultuursensitiviteit staan in zijn sessies centraal.