Desirée Vreugdenhil-Zuidhoorn is de grondlegger van “INZICHT”

Desirée Vreugdenhil-Zuidhoorn
Genealogiecode: K XIII a.2
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Desirée Vreugdenhil-Zuidhoorn

Desirée is de grondlegger van INZICHT en staat bekend om haar effectieve wijze van coachen van zowel personen als groepen. Met een gespecialiseerde achtergrond in de zorg heeft zij altijd oog voor de mens in verandering en weet zij fijntjes de ander mee te nemen in de gewenste verandering op cognitief en emotioneel vlak.

Met haar visie op bewustwording en persoonlijk leiderschap is zij voor veel mensen een inspiratiebron qua persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. De balans tussen denken en gevoel, het werken met kernemoties en het uitwerken van diepere kernprocessen behoren onder andere tot haar specialisme.

Geboren en getogen in de wereldstad Rotterdam is zij op jonge leeftijd gaan werken in binnen en buitenland en groeide zij al snel door naar leidinggevende functies in dienstverlenende profit en non-profit organisaties. Op geheel eigen wijze is Desiree via leidinggevende functies in het coachvak gerold. De kracht van haar begeleiding, de significante ontwikkeling en persoonlijke groei van haar klanten en de groeiende vraag vanuit organisaties, leidden tot haar keuze om haar visie op bewustwording verder te ontwikkelen vanuit haar eigen onderneming: INZICHT Coaching & Communicatie, nu 10 jaar geleden.

In de afgelopen jaren is zij als specialist veel gevraagd om het ondernemerschap en kwaliteitswerken binnen zorginstellingen op de kaart te zetten en naar het gevraagde kwaliteitsniveau te brengen. Daarnaast is zij een van de vaste docenten van diverse (coach)opleidingen, coacht zij individuen op intra- en interpersoonlijke sensitiviteit en teams op het vlak van professionaliteit op de werkvloer.