Dorine Vreugdenhil blij met e-reader

doriene_vreugdenhil_001
Dorine Vreugdenhil neemt de e-Reader in ontvangst. (Foto: Fotobureau Monica van der Stap)

BiebPanel, het op één na grootste klantenpanel van Nederland – pakte woensdag 18 december groots uit. Onder de deelnemers die per kwartaal trouw op internet een vragenlijst invullen, werd een willekeurig lid getrokken die een e-reader in ontvangst mocht nemen.

De Oegstgeestse Dorine Vreugdenhil bleek de gelukkige. Totaal verrast nam zij haar prijs in ontvangst uit handen van directeur Bibliotheek Bollenstreek J. Portengen. ‘Ik wilde graag helpen om deze bibliotheek, waar ik overigens ontzettend tevreden over ben, van gerichte feedback te voorzien’, vertelt zij. ‘Daarom ben ik lid geworden van BiebPanel. Dat het me dit fantastische cadeau zou kunnen opleveren, had ik nooit kunnen denken. Ik ben er heel erg blij mee!’