Esther Steenbrink-Vreugdenhil mede eigenaar van “oorbellen van Marthje”

Links Marthje Timmermans en rechts Esther Steenbrink-Vreugdenhil
Genealogiecode: K XI ba.2
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Esther Steenbrink-Vreugdenhil

Marketing
Esther houdt zich bezig met marketingcommunicatie gerelateerde activiteiten. Zij organiseert beurzen, klantendagen en andere relatie- en personeel gerichte activiteiten. Daarnaast schrijft zij teksten voor diverse media.

Esther studeerde Rechten in Leiden, maar kwam al snel bij een softwarebedrijf in de marketing terecht. Daar heeft zij zich verder op dit vakgebied ontwikkeld. Esther is een aantal jaren als zelfstandig ondernemer actief. Sinds een paar jaar is zij mede eigenaar van “Oorbellen van Marthje”.

Esther Steenbrink-Vreugdenhil
Genealogiecode: K XI ba.2

Oorbellen van Marthje
De unieke Oorbellen van Marthje worden allemaal met de hand vervaardigd in het atelier in Oestgeest. Het zijn mooie accessoires van bijzondere materialen, voornamelijk edelstenen met zilver en 24krt goud op zilver. Beter betaalbaar dan de sieraden van de juwelier en een stuk fraaier dan de oorbellen van een gemiddelde winkelketen. Iedere oorbel is handgemaakt en kenmerkt zich door de signatuur van Marthje, klassiek en stoer met een vleugje bohémien. De speciale Exclusive lijn is altijd handgemaakt door Marthje zelf, uniek van samenstelling, en voorzien van een Certificaat van Authenticiteit.

Esther Steenbrink-Vreugdenhil
Genealogiecode: K XI ba.2

Oorbellen van Marthje zijn verkrijgbaar via de webshop, in diverse winkels in Nederland en de rest van Europa en in het atelier in Oegstgeest. Daarnaast maken zij graag een paar oorbellen voor je op maat. Oorbellen van Marthje is een samenwerking tussen Marthje Timmermans en Esther Steenbrink-Vreugdenhil.

Hoe Oorbellen van Marthje is ontstaan
Het was op mijn 50e verjaardag dat vriendinnen tegen mij zeiden: ‘Marthje, ga nu eens iets doen met al je creativiteit’. Van mijn zus Eef kreeg ik een kaart waarop geschreven stond: 50 jaar, niets moet en alles mag! Tijdens de reis daarna met Eef naar Bari (Italie) ontdekte ik een winkel met prachtige edelstenen. Deze inspireerden me tot het maken van mijn eerste collectie Oorbellen van Marthje.

Nadat de eerste 50 paar oorbellen gereed waren en ze op een rekje in mijn kamer hingen, vlogen mijn vriendinnen er op af als bijen op de honing. Het enige dat Esther kon uitbrengen was: ‘Oh wat zijn ze mooi! Ik word hier zo hebberig van. Ik kan niet kiezen…’ En de eerste 10 paar oorbellen waren verkocht. Oorbellen van Marthje!

Esther Steenbrink-Vreugdenhil
Genealogiecode: K XI ba.2

Oorbellen van Marthje is inmiddels al een groot succes gebleken en het enthousiasme van Esther heeft ertoe geleid dat zij vanaf januari 2013 zal participeren in het verder uitbouwen van de onderneming. Onze vriendschap en het gezamelijke enthousiasme geeft ons een extra boost om Oorbellen van Marthje nog verder uit te bouwen. Met de komst van Esther worden mijn creatieve talenten aangevuld met haar expertise op het gebied van organisatie en communicatie.

Atelier
Ons atelier is waar het gebeurt, daar maakt Marthje al onze unieke oorbellen. Daar hebben we ook de grootste collectie oorbellen om je te laten zien. In het atelier kunnen we uiteraard ook (ter plekke) maatwerk oorbellen voor je maken.

Openingstijden atelier 
Woensdagochtend van 09.00 tot 12.30
Donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00
Zaterdagmiddag van 15.00 tot 18.00

Tijdens deze openingstijden kun je zonder afspraak naar binnen lopen. Wil je maatwerk of iets bijzonders? Bel dan even van te voren zodat we gedurende de genoemde openingsuren tijd voor jou kunnen reserveren of kijk eens op de Webshop.

Esther Steenbrink-Vreugdenhil
Genealogiecode: K XI ba.2

Adres atelier/showroom
Rhijngeesterstraatweg 40F
2341 BV Oegstgeest