Hugo Vreugdenhil is tandarts gnatholoog

hugo_en_margreet_vreugdenhil_003
Het team Vreugdenhil Tandartsen met Hugo en Margreet links op de 2e rij
Hugo Vreugdenhil
Genealogiecode: D XI v.1
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Familiestichting

Hugo Vreugdenhil studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam, en vervulde de militaire dienstplicht als tandarts in Amersfoort. In 1987 droeg tandarts Frans van der Straaten zijn praktijk te Geldermalsen aan hem over.

In 2002 kreeg Hugo Vreugdenhil de benoeming tot tandarts gnatholoog. Een tandarts-gnatholoog richt zich op de diagnose en behandeling van pijn en problemen in met kauwen. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de gnatholoog betreft kaakklachten (bijvoorbeeld pijnklachten van kaakgewrichten en kauwspieren, kaakgewrichtsgeluiden en een beperkte kaakbeweging) en pijn in het gezicht. Daarnaast is de gnatholoog deskundig in een aantal zogenaamde slaapstoornissen gerelateerd aan het kauwstelsel (tandenknarsen, slaapapneu) en de tandheelkundige gevolgen daarvan (bijv. gebitsslijtage als gevolg van knarsen).

Een gezonde mond is belangrijk voor de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij de periodieke controles verzamelen wij de noodzakelijke gegevens om uw mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken.

De praktijkruimte in Geldermalsen
Hugo Vreugdenhil
Genealogiecode: D XI v.1
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Familiestichting

 

Vreugdenhil Tandartsen maakt deel uit van de eerstelijns mondzorg in Geldermalsen en omstreken. Daarnaast is de praktijk een verwijsadres voor gnathologie, implantologie en voor endodontie. De praktijk in Geldermalsen heeft drie behandelkamers en een tandtechnisch laboratorium. De praktijk in Meteren heeft zes behandelkamers. In deze praktijk worden alle intakes en periodieke controles gedaan.

Hugo en Margreet Vreugdenhil Hugo Vreugdenhil
Genealogiecode: D XI v.1
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Familiestichting

Hugo is gehuwd met Margreet. Zij hebben drie kinderen, Oscar, Irene en Eric en een kleinzoon Tygo. In zijn vrije tijd speelt Hugo trompet.