Tiemen Vreugdenhil Va Va Ve Zo – Vader Van Vele Zonen

Christelijk Mannenkoor Prins Alexander, waarvan Tiemen lid was.
Tiemen Vreugdenhil
Genealogiecode: N X j
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Familiestichting

Op 18 december 1999 heeft Tiemen Vreugdenhil in Restaurant Plaswijck in Rotterdam- Hillegersberg zijn 85e verjaardag gevierd. Het feest werd Tiemen, Va Va Ve Zo (vader van vele zonen) aangeboden door zijn vijf zonen. Zijn zoon uit Australië was met dochter Laura en zoon Frank speciaal overgekomen om dit feest met familie en kennissen te vieren. Aan alle genodigden was een brief verstuurd met het verzoek om een speciale herinnering aan Tiemen aan een A-viertje toe te vertrouwen. De inzendingen hebben geleid tot een heel mooi boekwerk over Tiemen.

Christelijk Mannenkoor Prins Alexander, waarvan Tiemen lid was.
Genealogiecode: N X j
Door: Redactie
Bron: Familiestichting
Foto: Familiestichting

Behalve familieleden hadden vele kennissen gehoor gegeven aan de uitnodiging: er was een grote opkomst. Ook oud-collega’s van Van Sillevoldt waren goed vertegenwoordigd. Tiemen heeft tezamen met zijn vader Arie honderd dienstjaren bij Van Sillevoldt (specerijen merk Silvo) volgemaakt.

Een grote verrassing voor de jarige was het optreden van een deel van het koor Het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander, waarvan Tiemen lid is. Daarna werd hij verrast met een optreden van een aantal leden van het orkest Musicapelle, in welk orkest Tiemen eerste viool speelt.

Een gedenkwaardige dag!